ÚvodBlogPojištění firem

Pojištění firem

10 nejčastějších otázek k pojištění

10 nejčastějších otázek z pojistného práva 11. dubna 2024 | 

Pojistit lze dnes již téměř cokoli. Jaká jsou ale právní pravidla pro pojištění, jak se pojistné smlouvy uzavírají a co když máte s pojišťovnou problém? Odpovědi naleznete v našem článku. 

Povinná výbava auta v roce 2024

Povinná výbava 8. prosince 2023 | 

Víte, co vše musíte v autě vozit s sebou? Pojďme se na to společně mrknout! Povinná výbava auta se v průběhu časů měnila. Naposled došlo ke změně v roce 2018, kdy se povinná výbava v autě zjednodušila. A které další věci oceníte, když se něco nenadálého přihodí?

Podpojištění očima pojišťovacího makléře

Podpojištění – strašák finančních poradců, nebo realita, se kterou se skutečně setkáte? 14. listopadu 2023 | 


Pojištění majetku a související rizika očima pojišťovacího makléře Davida Kacafírka, provozního ředitele VALfin ČR s.r.o., člena obchodní sítě INSIA.

Jaká je povinná výbava auta v roce 2023?

Jaké je povinná výbava auta v roce 2023? 13. ledna 2023 | 

Povinná výbava auta se v průběhu časů měnila. Naposled došlo ke změně v roce 2018, kdy se povinná výbava v autě zjednodušila. Víte, co vše musíte v autě vozit s sebou? Pojďme se na to společně mrknout!

Máte doma automobilového veterána? Dopřejte mu pojištění!

Máte doma automobilového veterána? Dopřejte mu pojištění! 25. listopadu 2022 | 

Věděli jste, že i v ČR si můžete pojistit svého veteránského miláčka? V Česku je registrovaných okolo 25 000 historických vozidel a dalších zhruba 10 000 aut bez registrace se nachází v garážích či stodolách majitelů nebo prochází renovací v dílnách. Pojďme se společně podívat na to, jaké pojištění lze pro automobilového veterána sjednat!

RiskMap: Nový nástroj pro průmyslové makléře

RiskMap: Nový nástroj pro průmyslové makléře 22. června 2022 | 

Jak zaujmout nového klienta? Tuto otázku si klade jistě nejeden průmyslový makléř. A právě proto jsme pro makléře v síti INSIA vytvořili novou aplikaci RiskMap, která jim umožní vytvářet úžasné prezentace nabídek pojištění. A to na míru každému klientovi!

Potřebujete auto, ale nemáte na něj peníze? Zkuste jednu z těchto možností!

Potřebujete auto, ale nemáte na něj peníze? Zkuste jednu z těchto možností 27. května 2022 | 

Říká se, že auto je jedna z nejhorších investic. V současné době nákupu vozu nepomáhá ani rekordní inflace. Zdražuje prakticky všechno, automobilový trh nevyjímaje. Spousta lidí proto na nákup auta nemá peníze. Ale to neznamená, že se jedná o neřešitelný problém. Pojďme se společně podívat na to, jaké 3 možnosti mají ti, kteří si teď nemají dostatek prostředků na koupi vozu.

Pojištění profesní odpovědnosti vám může ušetřit spoustu peněz

Pojištění profesní odpovědnosti vám může ušetřit spoustu peněz 13. května 2022 | 

Podnikání a výkon profese s sebou přináší spoustu úžasných příležitostí, ale i nečekaných událostí. Každý z nás by měl mít proto jistotu, že když během své práce něco pokazí, tak v tom nezůstane sám. A na to skvěle poslouží pojištění profesní odpovědnosti.

Ekologické bydlení jako nejlepší investice do budoucnosti

Ekologické bydlení jako nejlepší investice do budoucnosti 31. března 2022 | 

Rekordní inflace a rostoucí ceny energií vedou majitele rodinných a bytových domů k zamyšlení se nad možnostmi, jak snížit energetickou náročnost nemovitosti a jak do budoucna splnit přísnější požadavky na dodržení ekologických a energetických limitů.

Hrozba kyberútoků na podnikatele a firmy roste! Co můžete udělat, abyste zmírnili případné škody?

Hrozba kyberútoků na podnikatele a firmy roste! Co můžete udělat, abyste zmírnili případné škody? 4. března 2022 | 

Válečný konflikt na Ukrajině uvrhl svět do nejistoty. Ale nebojuje se jen na bojišti. Kvůli válce rekordně vzrostl i počet kybernetických útoků, a to napříč celým světem. Je proto ještě důležitější, než kdy jindy, aby se hlavně firmy a podnikatelé proti tomuto nebezpečí chránili. Pojďme se podívat na to, jak zmírnit dopady kybernetických útoků!