ÚvodBlogIGNÁC - nový inteligentní systém INSIA pro autopojištění

IGNÁC - nový inteligentní systém INSIA pro autopojištění

7. prosince 2017 | Rubriky: Blog | INSIA lidé a trendy

IGNÁC - nový inteligentní systém INSIA pro autopojištění

INSIA opět přichází s revoluční novinkou a potvrzuje své zaměření na moderní nástroje podpory poradců. Po unikátním produktu Pojištěná faktura představujeme zcela nový systém Ignác, určený ke sjednávání autopojištění, pro makléře sítě INSIA.

Ignác_ŠustalaDatum spuštění projektu je symbolicky 7. 12. 2017, tedy 195. výročí narození Ignáce Šustaly, významného českého podnikatele a zakladatele Kopřivnické vozovky, z níž vznikla doposud nejstarší fungující automobilka Tatra, a jehož jméno systém nese.

Ignác pracuje s prvky umělé inteligence a na základě vstupních parametrů od klienta a individuálního nastavení preferencí makléře navrhne optimální varianty pojištění vozidla. Ignác je navíc plně integrovaný do provozního systému Yeti a vytvořené kalkulace i sjednané smlouvy se automaticky ukládají do Yeti společně s generovanými dokumenty z pojišťovny a záznamem z jednání. 

Celý proces je plně on-line na principu webových služeb. V reálném čase porovnává a zpracovává nabídky jednotlivých pojišťoven a rovnou umožní sjednání pojistné smlouvy bez podpisu klienta.

final logo inteligentni autopojisteni_01


Čím se Ignác liší od jiných porovnávačů pojištění? 

Hlavním rozdílem je to, že Ignác neřadí nabídky pouze dle ceny pojištění, ale sám inteligentně vytvoří komplexní nabídku a doporučení pro klienta v několika variantách kvality a rozsahu pojistného krytí. 

Další unikátní vlastností Ignáce je to, že bere v úvahu nejen vstupní požadavky klienta, ale zohledňuje při tvorbě kalkulace také osobní zkušenosti daného makléře a celé sítě INSIA s jednotlivými pojišťovnami při správě pojištění a především při řešení škod jeho klientů. Automaticky vytvořenou nabídku je pak dále možné ručně upravovat v jednotlivých parametrech tak, aby makléř nastavil to nejlepší řešení pro svého klienta.


INSIA tak krátce po oslavě 25. výročí založení firmy znovu potvrzuje, že je na technologické špičce mezi zprostředkovateli a přináší svým partnerům stále nové nástroje a pomůcky pro špičkové služby klientům. Komplexní podpora nezávislých makléřů zůstává základním prvkem podnikatelské filozofie sítě INSIA.


Vaše INSIA

Sdílejte článek

Sledujte INSIA na sociálních sítích

Facebook LinkedIn