ÚvodBlogINSIA lidé a trendy

INSIA lidé a trendy

INSIAFest 2024 byl bombastický!

INSIAFest 2024 byl bombastický! 2. dubna 2024 | 

Největší akce letošního roku je úspěšně za námi. A byla to bomba! Podívejme se společně, jak jsme si odbornou konferenci INSIAFest 2024 užili.

INSIA v únorovém PROFI Poradenství & Finance

INSIA v únorovém PROFI Poradenství & Finance 5. března 2024 | 

V únorovém čísle odborného magazínu PROFI Poradenství & Finance vychází další rozhovor s Ivanem Špirakusem, generálním ředitelem společnosti INSIA, a také s místopředsedou představenstva INSIA a ředitelem strategického rozvoje Radkem Havlenou. Hlavním tématem je rok změn v oblasti pojištění. Jaké změny rok 2024 přináší a jaké dopady to bude mít na práci makléřů a jejich klienty? 

Růst Unilink v regionu

Růst Unilink v regionu 4. března 2024 | 

Skupina Unilink oznámila další akvizici v regionu střední a východní Evropy. Bulharský antimonopolní úřad povolil spojení dvou největších makléřů v zemi. Bulharská Komise pro ochranu hospodářské soutěže (CPC) schválila prodej společnosti SDI, největšího pojišťovacího makléře v Bulharsku. SDI přejde do rukou polského Unilinku, jehož vlastníkem je americká finanční skupina Acrisure. Ta je také vlastníkem druhé největší pojišťovací společnosti v Bulharsku - I&G Insurance Brokers.

Víte, jak se školí pojišťovací profesionálové?

Víte, jak se školí pojišťovací profesionálové? 28. února 2024 | 

Víte, jak vzděláváme profesionály u nás v INSIA? Organizujeme pro ně praktická, efektivní, přátelská, hravá, skvělá školení. Krásným příkladem je Akademie firemního pojištění, která zaznamenala skvělé odezvy.

Unilink Group přebírá chorvatského brokera Euro Posredovanje

Unilink Group přebírá chorvatského brokera Euro Posredovanje 10. ledna 2024 | 

Na začátku ledna 2024 oznámila skupina Unilink Group akvizici společnosti Euro Posredovanje, předního pojišťovacího makléře v Chorvatsku. Tento krok posiluje vedoucí pozici Unilink Group - Acrisure v regionu střední a východní Evropy, kde je nyní zastoupena v sedmi zemích: Polsku, Bulharsku, Rumunsku, Moldavsku, Česká republice, Slovensku a nově také v Chorvatsku.

I v tomto roce táhneme za jeden provaz...

I v tomto roce táhneme za jeden provaz... 1. ledna 2024 | 

V INSIA máme krásnou tradici. Novoroční přání všem klientům, spolupracovníků a zaměstnancům od Ivana Špirakuse, generálního ředitele INSIA a.s. Chybět nemůže ani pro rok 2024. Děkujeme vám všem za přízeň.

Ivan Špirakus pokračuje v čele AČPM

Ivan Špirakus pokračuje v čele AČPM 15. prosince 2023 | 

 Valná hromada Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM) 12. prosince 2023 zvolila nové statutární orgány Asociace na další dvouleté funkční období 2023 - 2025. Do čela AČPM byl znovu zvolen Ivan Špirakus, generální ředitel společnosti INSIA a.s.

Podpojištění očima pojišťovacího makléře

Podpojištění – strašák finančních poradců, nebo realita, se kterou se skutečně setkáte? 14. listopadu 2023 | 


Pojištění majetku a související rizika očima pojišťovacího makléře Davida Kacafírka, provozního ředitele VALfin ČR s.r.o., člena obchodní sítě INSIA.

INSIA v PROFI Poradenství & Finance

INSIA v médiích 1. listopadu 2023 | 

Jsme vidět i v médiích. Takto o INSIA a našich trendech informuje odborný magazín PROFI Poradenství & Finance ve svém říjnovém vydání. 

Personalizovaná video kampaň v majetkovém pojištění spuštěna

Personalizovaná video kampaň v majetkovém pojištění spuštěna 2. října 2023 | 

Jde klientům zábavnou a odlehčenou formou přiblížit poměrně nezáživné a složité téma pojištění majetku? My v INSIA věříme, že ano. Posunuli jsme automatizaci a personalizaci zase o pěkný krok vpřed a jako "INSIA production" spouštíme další filmový trhák: Emailovou video kampaň na pojištění majetku. Vše začalo před více než 3 lety videem na autopojištění. Nyní se děj přesouvá ze silnic přímo do obýváků našich klientů a je nabitý jedinečnými prvky personalizace. Posuďte sami, jak se vám líbí.