ÚvodBlogTeď je ideální doba na to, abyste si zkontrolovali vaše pojištění a ušetřili nějakou tu kačku!

Teď je ideální doba na to, abyste si zkontrolovali vaše pojištění a ušetřili nějakou tu kačku!

18. března 2021 | Rubriky: Blog | Aktuality | Pojištění občanů

Teď je ideální doba na to, abyste si zkontrolovali vaše pojištění a ušetřili nějakou tu kačku!

Pandemie koronaviru změnila celý svět včetně pojistného trhu. Zatímco dříve lidé sjednávali pojištění raději osobně, přímo s pojišťovacím specialistou nebo na pobočce, dnes se prakticky vše sjednává na dálku. A to hlavně díky moderním online nástrojům, které to umožňují. Lidem se tak otevírá možnost sjednat výhodné pojištění online nebo si zdarma nechat zkontrolovat pojistné smlouvy!

Dříve pobočky, dnes vše na dálku

Jedním z mála pojištění, které si lidé i dříve sjednávali přes internet, bylo cestovní pojištění. Ostatní pojistné smlouvy řešili raději osobně se svým poradcem nebo přímo na pobočce své pojišťovny. Dnes už se ale prakticky vše uzavírá online na dálku.

Na dálku už dnes umí pojišťovny sjednat novou smlouvu, a dokonce vyřešit i jednodušší pojistnou událost. Velký podíl na tom má koronavirus, který výrazně urychlil vývoj moderních online nástrojů. Už od loňska pojišťovny využívají například videoprohlídky. Během videohovoru technik pojišťovny naviguje poškozeného a radí mu, kam přesně zaměřit objektiv svého chytrého telefonu.

Virutuální káva nebo oběd s pojišťovacím specialistou

Zatímco dříve se lidé scházeli s finančními poradci na kávě nebo dobrém obědě, dnes vedou virtuální schůzky. Moderní online nástroje umožňují poradcům kdykoliv a odkudkoliv uspořádat online setkání a sjednat klientovi pojištění na dálku. Stejně jsou na tom i specialisté ze sítě INSIA, pro které už dlouhodobě vyvíjíme ty nejmodernější online nástroje a sjednavače, díky kterým dokážou sjednat svým klientům nejvýhodnější pojištění.

Nechte si zdarma zkontrolovat smlouvy a ušetřete

Uvažujete o nějakém pojištění nebo máte starší pojistné smlouvy? Dejte nám vědět, naši specialisté ze sítě INSIA vám rádi pomohou. Mají k dispozici nejmodernější online nástroje, díky kterým vám mohou sjednat to nejvýhodnější pojištění. Navíc vám mohou zdarma zkontrolovat smlouvy a zjistit, zda můžete ušetřit. Nebudete se muset o nic starat, vše vyřídí za vás. V interaktivní mapce si můžete vybrat specialistu z vašeho okolí!

VOLEJTE +420 245 003 111

PIŠTE NA INSIA@INSIA.COM

Sdílejte článek

Sledujte INSIA na sociálních sítích

Facebook LinkedIn