ÚvodBlogTOP 30 pojišťovacích makléřů za rok 2016 v Česku dle oPojištění.cz

TOP 30 pojišťovacích makléřů za rok 2016 v Česku dle oPojištění.cz

23. října 2017 | Rubriky: Blog | INSIA lidé a trendy

TOP 30 pojišťovacích makléřů za rok 2016 v Česku dle oPojištění.cz

Odborný portál oPojištění.cz opět po roce představuje exkluzivní žebříček – TOP 30 největších pojišťovacích makléřů v České republice. Komu se v roce 2016 nejvíce dařilo a kdo naopak neměl dobré období? A na jakém místě se umístila INSIA?

Velmi pozitivní zprávou je, že souhrnné tržby makléřských společností, které se v žebříčku umístily, atakovaly částku pěti miliard korun. Konkrétně jde o 4, 868 miliardy  Kč, což je o 530 milionů Kč více, než tomu bylo v roce předešlém. Hranice sta milionů byla pokořena devětkrát. A vítězná společnost RENOMIA dokonce vykázala tržby přesahující jednu miliardu Kč. 

Údaje nám stejně jako v předešlých letech poskytly účetní uzávěrky a výroční zprávy jednotlivých makléřských společností, které jsou zveřejňovány ve Sbírce listin Obchodního rejstříku. Společnosti, jež nestihly údaje za loňský rok zveřejnit, jsme oslovili a požádali o dodání podkladů redakci či jejich uložení do Sbírky listin. Některé, přestože by se mohly v TOP 30 umístit na velmi zajímavém místě, si nepřály být součástí tohoto jedinečného projektu. 

Objevily se však i také, které se ankety chtěly zúčastnit zcela nově, a to i přes fakt, že jejich výkony na nejlepší třicítku nedosáhly. Prozatím. Kupříkladu ale společnost Modul Servis se do žebříčku vrátila po dvou letech, a hned se umístila na pěkném jedenáctém místě.

Všem zúčastněným děkujeme za spolupráci na letošní podobě této prestižní ankety.

TOP 30 pojišťovacích makléřů za rok 2016 v Česku dle oPojištění.cz

TOP 30 pojišťovacích makléřů za rok 2016 v Česku dle oPojištění.cz



Zdroj: oPojisteni.cz

logo

Sdílejte článek

Sledujte INSIA na sociálních sítích

Facebook LinkedIn