ÚvodBlogIgnác umí havarijní pojištění

Ignác umí havarijní pojištění

21. června 2018 | Rubriky: Blog | Pojištění občanů | INSIA lidé a trendy

Ignác umí havarijní pojištění

„Autokalkulaček“ je mnoho, INSIA aplikace Ignác je jediná. Během pár okamžiků spočítat cenu pojištění vozidla u několika pojišťoven je dnes již celkem běžné. To nám ale nestačí.






Našim poradcům chceme poskytovat nástroj, který nejen strojově srovná všechny výsledky podle ceny, ale bude schopen zohlednit i kvalitu pojišťovny. Více si o naší aplikaci Ignác, a po kom dostala své jméno, můžete přečíst zde.


ignac do blogu


Ignác 
se stále učí, a to od těch nejpovolanějších učitelů. Zdrojem jeho znalostí je hodnocení dlouholetých poradců sítě INSIA, kteří mají bohaté zkušenosti jak s produkty, tak samotnou likvidací pojistných událostí, kterou pomáhají řešit svým klientům. Díky těmto sdíleným zkušenostem může Ignác předložit graficky a obsahově srozumitelnou nabídku pojištění nejen podle ceny, ale i kvality.

Havarijní pojištění levou zadní!


30. 5. 2018 jsme v aplikaci Ignác spustili možnost kalkulovat a sjednávat i havarijní pojištění. Poradci INSIA tak mají nástroj, díky kterému během několika málo minut spočítají nabídku několika pojišťoven a uzavřou kompletní pojištění vozidla zcela online.

Jsme přesvědčeni, že čas je drahý jak poradcům, tak jejich klientům. Právě proto je tu aplikace
Ignác - jednoduchá, přehledná, rychlá a hlavně plně online propojená přímo s pojišťovnami.

Že jsme se trefili do potřeb poradců, potvrzuje okamžité aktivní používání a sjednávání smluv havarijního pojištění prostřednictvím aplikace Ignác. 

Každý měsíc se v aplikaci Ignác sjedná více než 1 000 smluv povinného ručení a havarijního pojištění.



 KONTAKTUJTE NÁS 



Václav Šplechta
Produktový specialista - autopojištění
INSIA a.s.


 

Sdílejte článek

Sledujte INSIA na sociálních sítích

Facebook LinkedIn