ÚvodBlogPojištění firemních aut na míru? Jedině u INSIA!

Pojištění firemních aut na míru? Jedině u INSIA!

16. září 2021 | Rubriky: Blog | Aktuality | Pojištění firem

Pojištění firemních aut na míru? Jedině u INSIA!

Máte velký vozový park nebo jen několik vozidel? Pak si určitě nezapomeňte na kvalitní pojištění. Nezáleží na tom, jestli máte ve firmě osobní automobily, motorky, elektromobily, traktory, autobusy, tahače nebo jiná vozidla. Bez kvalitního pojištění zbytečně riskujete. Na co byste se měli zaměřit?


Povinné ručení

Základem je samozřejmě povinné ručení, u kterého by se mělo zvážit připojištění čelního skla. Škody na sklech bývají časté. Vyplatí se připojištění skel i vaší firmě? I s tím vám umí naši kolegové poradit

Havarijní pojištění

Havarijní pojištění má celou řadu parametrů, které je vhodné nastavit tak, abyste získali co nejlepší poměr mezi cenou pojištění a kvalitou služeb pojišťovny při řešení škod.

Pojištění pořizovací ceny (GAP)

Hodnota každého vozidla v čase klesá a standardní havarijní pojištění poskytuje krytí jen do výše aktuální tržní ceny vozidla. Díky pojištění GAP neztratí vaše vozidlo z pohledu pojištění svou hodnotu ještě několik let. V případě pojistné události můžete získat částku, která se rovná 100 % původní kupní ceny vašeho vozidla. Pojištění pořizovací ceny GAP vám nabízí pojistnou ochranu na úrovni pořizovací ceny vašeho vozidla pro případ totální škody (havárie, živelní událost) nebo odcizení. Pojištění lze volitelně sjednat i s krytím spoluúčasti z havarijního pojištění. Pojištění lze kombinovat s jakýmkoliv havarijním pojištěním.

Úrazové pojištění

Víme, že se snažíte jezdit bezpečně. Bohužel jsou stále kolem nás řidiči, kteří denně hazardují se zdravím a životy nás ostatních. Proto má v pojištění vozidel své místo úrazové pojištění přepravovaných osob (tzv. pojištění sedadel). 

Zajistěte i Vy pro sebe a své zaměstnance úrazové pojištění sedadel, které poměrem ceny k limitu plnění nemá na trhu konkurenci! Pojistit můžete i vozidla ve finančním či operativním leasingu.

Asistenční služby

Garance pomoci motoristům v nouzi. Tak je možno shrnout asistenční služby, které zajistí pomoc v případě nehody, poruchy vozidla, defektu pneumatiky, při nedostatku paliva i při vybití baterie. Asistenční centrála zajistí i nahradí ubytování nebo dopravu posádky i vozidla zpět do ČR v případě události v zahraničí.

Právní ochrana

S provozem aut je spojena řada nepředvídatelných situací, kdy oceníte pohotovou a kvalifikovanou radu či pomoc „svého“ právníka. Proto je tu pojištění právní ochrany. Od řešení otázky zavinění dopravní nehody, přestupkové či trestní řízení, přes spory s pojišťovnami či dohadování se s autoservisem o záruční opravě. 

Chcete mít jistotu, že máte to nejvýhodnější pojištění pro vaše firemní vozy? Makléři sítě INSIA vám sjednají to nejvýhodnější pojištění a navíc se postarají o veškerou administrativu. Pro zajištění té nejvyšší možné kvality se mohou naši poradci v případě řešení škod našich klientů opřít o likvidátory největšího světového pojišťovacího makléře MARSH.

VOLEJTE +420 245 003 111

PIŠTE NA INSIA@INSIA.COM

Sdílejte článek

Sledujte INSIA na sociálních sítích

Facebook LinkedIn