ÚvodBlogRegionální setkání INSIA 2022 jsou v plném proudu!

Regionální setkání INSIA 2022 jsou v plném proudu!

22. dubna 2022 | Rubriky: Blog | Aktuality | INSIA lidé a trendy

Regionální setkání INSIA 2022 jsou v plném proudu!

Koronavirová situace se zklidnila a tak jsme v INSIA konečně mohli zrealizovat oblíbená Regionální setkání, která se letos uskuteční v celkem 8 městech. Je to jedinečná příležitost, díky které se můžeme zase všichni potkat a vyměnit si cenné zkušenosti. A zatím si to všichni náramně užíváme!


Olomouc, Brno i Pardubice máme úspěšně za sebou

Regionální setkání jsme zahájili už minulý týden, a úspěšně jsme uspořádali ta v Olomouci, Brně a Pardubicích. Ještě nás čekají Praha, Plzeň, Liberec, Teplice a Svachova Lhotka.

Nabitý program je základ

Jako obvykle na Regionálních setkáních představíme našim partnerům všechny důležité novinky. Ohlídneme se za těmi největšími úspěchy roku 2021 a probereme naše budoucí plány a strategie. Již tradičně dojde i na vyhlášení našich nejúspěšnějších koordinátorů. Své slovo dostanou také produktoví specialisté INSIA a přítomni budou i zástupci pojišťoven.

Když generální ředitel nemůže dorazit, poradíme si

I když se nemůže Ivan Špirakus, generální ředitel INSIA, kvůli nabitému programu zúčastnit regionálních setkání osobně, má na každém z nich úvodní slovo a tak je tam přítomen alespoň v digitální podobě. Jak se říká, když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi.

regionalni_1 regionalni_2regionalni_3 regionalni22 regionalni22b regionalnI22c

Chcete se i vy připojit k INSIA a užívat si bezkonkurenčních výhod? Zjistěte více!

Chci zjistit více

Sdílejte článek

Sledujte INSIA na sociálních sítích

Facebook LinkedIn