ÚvodBlogJste iOS vývojář? Šance pro Vás!

Jste iOS vývojář? Šance pro Vás!

14. listopadu 2018 | Rubriky: Blog

Jste iOS vývojář? Šance pro Vás!

Žijeme v době, kdy se všechno velmi rychle mění. Kdo nechce zaspat dobu, musí být vždy o krok napřed. Uvědomujeme si, že svět kolem nás se mění každý den. Co platí dnes, nemusí platit zítra. Dokážete si představit, jaké by to bylo, kdybyste pracovali tam, kde je InsurTech budoucnost?


Technologie a umělá inteligence jsou stále chytřejší a vyspělejší. Kdo zaspí, toho konkurence předběhne.

"Vždy nám šlo o to, abychom vyvíjeli nejmodernější technologie a byli průkopníky ve svém oboru. Naši vývojáři dělají veliké věci. Určují směr, kterým se pojistný trh vydá. Získávají zkušenosti, které by jinde nezískali," komentoval Ing. Ivan Špirakus, generální ředitel INSIA a.s.

INSIA je dlouhodobě jeden z největších hráčů na pojistném trhu a aktivně se podílí na technologické revoluci v tomto odvětví. Osmkrát za sebou se umístila v žebříčku společnosti Deloitte Technology Fast 50, který sleduje 50 nejrychleji rostoucích technologických firem střední a jihovýchodní Evropy. Za rok 2017 se umístila na druhém místě v prestižním žebříčku TOP 30 pojišťovacích makléřů

Máme více než 25 let zkušeností, zdroje a chuť tvořit veliké věci. S radostí vyvíjíme nejmodernější online nástroje a srovnávače, které jsou navržené speciálně pro potřeby hypotečních a pojišťovacích makléřů. Buďte i Vy součástí něčeho velkého.

Jen za poslední rok jsme představili hned dvě revoluční novinky. Službu PojištěnáFaktura.cz, která podnikatelům usnadňuje život, protože jim umožňuje pojistit si faktury online. Byla to jedna z prvních služeb svého druhu na celém světě.

Druhou novinkou byl moderní srovnávač IGNÁC, inteligentní systém pro sjednávání autopojištění, který zamíchal s kartami na trhu s autopojištěním.

Přidejte se k nám i Vy

Nastartujte kariéru tam, kde to má budoucnost. Využijte maximum ze svého potenciálu a zkušeností. Pracujte tam, kde budete mít nekonečný prostor pro rozvoj Vašich schopností. Choďte do práce, která má smysl a kde opravdu vyrostete. Pojďte s námi tvořit #InsurTech, budoucnost finančních služeb. 

Máte zájem? Staňte se INSIA iOS developerem!

KONTAKTUJTE NÁS

Sdílejte článek

Sledujte INSIA na sociálních sítích

Facebook LinkedIn