ÚvodBlogProč je INSIA na pojistném trhu technologickým lídrem?

Proč je INSIA na pojistném trhu technologickým lídrem?

13. května 2021 | Rubriky: Blog | Aktuality | INSIA lidé a trendy

Proč je INSIA na pojistném trhu technologickým lídrem?

Není žádným tajemstvím, že INSIA patří k největším technologickým gigantům na pojistném trhu. Už od založení společnosti generální ředitel Ivan Špirakus kladl důraz na vývoj moderních technologií a uvědomoval si, že digitalizace a automatizace jsou budoucnost.

 


Elitní programátorský tým, který je vždy o krok napřed

Společnosti INSIA se už dlouhodobě daří odhadovat technologické trendy. Jako jedna z mála firem na pojistném trhu má vlastní programátorskou divizi, která je schopná ihned implementovat nejnovější trendy na poli moderních technologií.

Vše je promyšlené do nejmenšího detailu

Jen technologie k úspěchu ale nestačí. INSIA dělá aplikace výhradně pro uživatele. Ať už jde o partnery sítě nebo pojišťovací makléře mimo síť, zákaznická zkušenost je vždy na prvním místě. Klade se důraz na to, co se uživatelům líbí a zároveň se sleduje, jakým způsobem aplikace používají. To je ten důvod, proč jsou INSIA aplikace tak užitečné a oblíbené. Každá aplikace je promyšlena do nejmenšího detailu. Ať už jde o komplexní software YETI, nejrůznější sjednavače nebo mobilní aplikace pro veřejnost.

Odvaha zkoušet nové trendy

Jedním z hlavních důvodů, proč se INSIA dlouhodobě drží na technologické špičce, je fakt, že se nebojí zkoušet nové věci. Experimentuje a používá nové technologie - pokud se něco osvědčí, tak se to hned implementuje.

Jak vypadá “technologická stáj” společnosti INSIA?

Sjednavače, srovnávače a další aplikace pohání ty nejmodernější technologie, díky kterým běží všechny procesy hladce. Samozřejmostí je i automatizace, která partnerům INSIA umožňuje zvládnout více práce než kdykoliv předtím.

figma_technologie INSIA (1)

 

Sdílejte článek

Sledujte INSIA na sociálních sítích

Facebook LinkedIn