ÚvodBlogAutoMobil: Vygenerujte si kompletní servisní historii vašeho auta a sdílejte ji dle potřeby

AutoMobil: Vygenerujte si kompletní servisní historii vašeho auta a sdílejte ji dle potřeby

21. března 2023 | Rubriky: Blog | Novinky | Aplikace AutoMobil | Aktuality

AutoMobil: Vygenerujte si kompletní servisní historii vašeho auta a sdílejte ji dle potřeby

Aplikace Automobil přichází s novou funkcí, kterou jistě ocení mnoho majitelů vozidel. Nově si můžete kdykoliv vygenerovat aktuální servisní knížku svého automobilu v PDF formátu. Knížku pak můžete snadno sdílet se svým mechanikem v autoservisu, zájemcem o koupi vozu nebo kýmkoliv, kdo do ni zrovna potřebuje nahlédnout.

Kompletní servisní historie na pár kliknutí

Tato nová funkce je zvláště užitečná pro ty, kteří potřebují někomu doložit, jaké všechny servisní úkony se na autě dělaly. Třeba automechanikovi, autoservisu nebo potencionálnímu zájemci o koupi vozu. Servisní knížka je důležitým dokladem o stavu a údržbě vozidla a vy si si ji teď díky aplikaci AutoMobil můžete na pár kliknutí vygenerovat ve formátu PDF a komukoliv poslat.

Pro koho je novinka určená?

Pro všechny z vás, kteří si do aplikace AutoMobil poctivě ukládají informace o servisních prohlídkách a případných opravách jejich vozidla. Nyní máte jedinečnou možnost kompletní evidenci včetně fotografií snadno vygenerovat do formátu PDF, ať už pro tisk a založení do "Papírové servisní knížky", nebo pro potřeby prodeje vozidla a přehledné doložení kompletní servisní historie. Pokud aplikaci AutoMobil nepoužíváte nebo si v ní nevedete servisní úkony, tak to určitě napravte. Ušetří vám to spoustu času.

servisni knizka pdf_sm_do blogu CZ  

Ještě jste si elektronickou servisní knížku v aplikaci nezřídili?

Pokud tedy ještě nemáte vyplněnou servisní knížku v aplikaci Automobil, tak je nejvyšší čas si ji vytvořit a využít všechny výhody této nové funkce. 

Nezapomeňte na trezor!

Pro maximální bezpečnost doporučujeme aktivovat i trezor na doklady, díky kterému získáte ještě vyšší úroveň zabezpečení vašich osobních dokladů.

Aplikace AutoMobil je tu s námi už přes dva roky a neustále přicházíme s novými vylepšeními. 

Co vše do aplikace přibylo?

Aplikace AutoMobil je nepostradatelný partner na cestách!

google-play-badgeapp-store_cz-01

Sdílejte článek

Sledujte INSIA na sociálních sítích

Facebook LinkedIn