ÚvodBlogINSIA je i letos na 2. místě v žebříčku TOP 30 pojišťovacích makléřů!

INSIA je i letos na 2. místě v žebříčku TOP 30 pojišťovacích makléřů!

27. září 2022 | Rubriky: Blog | Aktuality | INSIA lidé a trendy

INSIA opět obhajuje 2. místo v žebříčku TOP 30 pojišťovacích makléřů

Je to tam! Skupině MARSH/INSIA se podařilo obhájit krásné druhé místo v prestižním žebříčku TOP 30 pojišťovacích makléřů, který každoročně zveřejňuje odborný portál oPojištění.cz. A to i přesto, že loňský rok nepatřil k těm nejjednodušším. Opět se potvrdilo dominantní postavení obou společností na pojistném trhu. Pojďme se podívat na konkrétní čísla.

Hodnocení již tradičně probíhalo na základě objektivně ověřitelného kritéria – výše tržeb z činnosti. Stejně jako v předešlých letech se data získávala z účetních uzávěrek a výročních zpráv jednotlivých makléřských společností, které jsou zveřejňovány ve Sbírce listin veřejného rejstříku.

Souhrnné tržby makléřských společností, na kterých je žebříček postaven, přesáhly poprvé v historii 8 miliard korun. Konkrétně jde o částku 8 350 802 tis. Kč, což je zhruba o miliardu více, než tomu bylo v roce 2020. V procentuálním vyjádření se jedná o cca 14% růst. To, že pojišťovací makléři v loňském roce uspěli, potvrzují i výsledky Asociace českých pojišťovacích makléřů (AČPM). Makléřské společnosti totiž zvýšily objem pojistného o celých 11 % oproti roku 2020, a to na rekordní částku 32,17 mld korun.

"Mám radost, že jsme se letos v žebříčku opět umístili na krásném druhém místě. Loňský rok nepatřil k těm nejjednodušším a stále platila některá pandemická opatření. Nicméně i ve složitějším období do toho centrála i naši partneři dávali maximum a výsledek stojí za to. I nadále hodláme našim partnerům co nejvíce usnadňovat podmínky pro jejich podnikání, aby mohli klientům poskytovat kvalitní služby." uvedl Ivan Špirakus, generální ředitel INSIA a.s.

zebricek_2021

Bezkonkurenční podmínky pro partnery sítě INSIA

INSIA je jednou z největších sítí pojišťovacích a hypotečních makléřů, která klade veliký důraz na vývoj nejmodernějších online nástrojů a sjednavačů, speciálně navržených pro potřeby hypotečních a pojišťovacích makléřů. Spustila například komplexní technologický projekt, který posouvá klientskou zkušenost na úplně novou úroveň. Vysoce personalizované video s přehledem pojištění auta!

V roce 2022 INSIA spustila nový nástroj RiskMap, který je určen pro průmyslové makléře a umožňuje jim vytvářet úžasné prezentace nabídek pojištění.

Členům sítě nabízí bezkonkurenční podmínky a celou řadu výhod, díky kterým jsou vždy o krok před konkurencí. Komplexní podpora nezávislých makléřů je základním stavebním kamenem podnikatelské filozofie sítě INSIA.

Populární aplikace AutoMobil

V současné době se INSIA usilovně věnuje vývoji úspěšné mobilních aplikaci AutoMobil, díky které mají řidiči všechny údaje o svých vozidlech na jednom místě. Aplikace je zdarma na Android i iOS.

Letos dostala aplikace spoustu vylepšení:

google-play-badgeapp-store_cz-01

Chcete se stát součástí sítě INSIA a užívat si všechny výhody?  Kontaktujte nás!

VOLEJTE +420 245 003 111

PIŠTE NA INSIA@INSIA.COM

Sdílejte článek

Sledujte INSIA na sociálních sítích

Facebook LinkedIn