ÚvodBlogAplikace AutoMobil vám ukáže, kde přesně parkuje vaše auto!

Aplikace AutoMobil vám ukáže, kde přesně parkuje vaše auto!

30. května 2023 | Rubriky: Blog | Aplikace AutoMobil | Aktuality | Novinky

Aplikace AutoMobil vám ukáže, kde přesně parkuje vaše auto!

Hledání zaparkovaného auta na zaplněném parkovišti nebo ve velkém, cizím městě může být frustrující. Nemluvě o stresu při bloudění lesem a hledání té správné lesní cesty, kde jste svého plechového miláčka jen na chvilku opustili. Proto aplikace AutoMobil nabízí novou funkci "Kde parkuje moje auto?" Díky ní si  jednoduše uložíte GPS polohu vašeho zaparkovaného vozidla přímo do aplikace a bloudění je navždy konec!

 

S nekonečným hledáním zaparkovaného vozu je konec!

Ať už zaparkujete kdekoliv, díky aplikaci AutoMobil budete přesně vědět, kde to bylo! Na velikosti parkoviště, typu lesní cesty ani vaší znalosti cizích měst už opravdu nezáleží. Stačí si po zaparkování zaznamenat GPS vašeho vozu a hodit starosti za hlavu. Pro větší přehlednost lze do aplikace přidat i fotografii parkovacího místa nebo parkovacího lístku. Pokud parkujete v podzemní garáži, můžete si zaznamenat i konkrétní místo a podlaží. S funkcí "Kde parkuje moje auto?" se už nemusíte bát frustrace způsobené nekonečným hledáním vašeho vozu.

parkovani CZ

Nezapomeňte na trezor!

Pro maximální bezpečnost doporučujeme aktivovat i trezor na doklady, díky kterému získáte ještě vyšší úroveň zabezpečení vašich osobních dokladů.

Aplikace AutoMobil je tu s námi už přes tři roky a neustále přicházíme s novými vylepšeními. 

Co vše do aplikace přibylo?

Aplikace AutoMobil je nepostradatelný partner na cestách!

google-play-badgeapp-store_cz-01

Sdílejte článek

Sledujte INSIA na sociálních sítích

Facebook LinkedIn